Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Aplikacije

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Adobe photoshop CC

  Pozovite za cenu
  Adobe Photoshop CC – Softver za obradu fotografija, a pogotovo ukoliko se misli na program za naprednu obradu fotografija, ima svoje ime i prezime, a to je svakako Adobe Photoshop. Ovaj Adobe alat je više od dve decenije sinonim za obradu fotografije, foto montažu, pa čak i stvaranje digitalnih fotografija. WinRAR je veoma moćan alat koji može da zapakuje i raspakuje najviše različitih formata, pri čemu su zapakovani podaci zaštićeni od raznih vrsta oštećenja.

  CorelDRAW Graphics Suite 2019

  Pozovite za cenu
  Aktuelna verzija CorelDRAW alata za grafički dizajn, ilustracije, prelom, web dizajn i grafiku je CorelDRAW Graphics Suite 2019! Svi korisnici ove najnovije verzije programa sada mogu još lakše i brže da uređuju svoje fotografije, upravljaju sadržajem, bojama i grafičkim elementima. U unapređenoj verziji možete računati na nove efekte za bitmap i vektorske objekte, veću preziznost prilikom kontrole objekata, slojeva i strana, kao i nove templejte koje je mnogo lakše navigirati. Takođe, novi interfejs će vam omogućiti brže i lakše snalaženje prilikom korišćenja.

  Total Commander

  Pozovite za cenu
  Total Commander (bivši Windows Commander) je odlična zamena za Microsoft® Windows Explorer koja pored pretrage, kopiranja, premeštanja i brisanja fajlova pruža još mnoge druge mogućnosti.

  WinRar

  Pozovite za cenu
  WinRAR je jednostavan, veoma brz i fleksibilan program koji služi za kompresiju podataka. On je definitivno jedan od onih neophodnih alata, koje bi svaki korisnik trebalo da koristi. Podržava sve verzije i platforme Windows operativnih sistema. WinRAR je veoma moćan alat koji može da zapakuje i raspakuje najviše različitih formata, pri čemu su zapakovani podaci zaštićeni od raznih vrsta oštećenja.

  Aplikacije

  Filter by:

  Clear All