Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Adapteri, kablovi

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Ubiquiti UACC DAC SFP28 1M SFP+ module 25G 1M copper cable

  31,51

  DAC kabal sa modulima, SFP28, dužine 1m.

  FiberHome Optički kabl 2FO S-NOTKSP 1km outdoor drop cable, sajla, G657A1, FRP, LSZH

  128,87

  2F S-NOTKSP nadzemni optički kabl je optički kabl dizajniran prvenstveno za nadzemne instalacije za upotrebu u kratkim stazama.
  Napravljen je od 2 G.657A1 vlakna, direktno u omotaču.
  Dve FRP šipke od aramidnog prediva su ojačavajući element ugrađen u spoljašnji omotač da bi obezbedio potrebnu zateznu čvrstoću kabla.
  Nosivi element je čelična šipka.
  Spoljni LSZH omotač koji štiti kabl od spoljašnjih uticaja je otporan na UV zračenje i ne sadrži halogene.

  Extralink LC/APC duplex SM adapter

  0,80

  LC/APC Duplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  LanPlus Optički adapter SC/UPC Blue

  0,19

  SC/UPC Simplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  Extralink SC/UPC duplex MM adapter

  0,36

  SC/UPC Duplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela. Dizajniran je za povezivanje multimodnih optičkih kablova.

  Fast connector SC/APC DS - zeleni

  1,86

  Brzi SC/APC konektor za FTTH. Koristi se za završavanje optičkih kablova i brzo unakrsno povezivanje, popravku kablova, različite komutacione čvorove u FTTH mrežama. Osim u FTTH mrežama, mogu se koristiti u svim optičkim mrežama gde su potrebni konektori tipa APC.

  EXTRALINK LC/UPC duplex SM adapter

  0,73

  LC/UPC Dimplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  EXTRALINK SC/UPC SIMPLEX ADAPTER BLUE

  0,16

  SC/UPC Simplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  EXTRALINK SC/APC SIMPLEX SM ADAPTER GREEN

  0,19

  SC/APC Simplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  Adapteri, kablovi

  Filter by:

  Clear All
  Min: €0,00 Max: €258,00
  0 258