Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Adapteri, kablovi

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  FiberHome Optički kabl 2FO S-NOTKSP 1km outdoor drop cable, sajla, G657A1, FRP, LSZH

  19.186,56

  2F S-NOTKSP nadzemni optički kabl je optički kabl dizajniran prvenstveno za nadzemne instalacije za upotrebu u kratkim stazama.
  Napravljen je od 2 G.657A1 vlakna, direktno u omotaču.
  Dve FRP šipke od aramidnog prediva su ojačavajući element ugrađen u spoljašnji omotač da bi obezbedio potrebnu zateznu čvrstoću kabla.
  Nosivi element je čelična šipka.
  Spoljni LSZH omotač koji štiti kabl od spoljašnjih uticaja je otporan na UV zračenje i ne sadrži halogene.

  Extralink LC/APC duplex SM adapter

  98,39

  LC/APC Duplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  LanPlus Optički adapter SC/UPC Blue

  20,00

  SC/UPC Simplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  LanPlus Fiber optic cable 4FO 2km Outdoor flat ADSS, G652D, FRP, GFR, HDPE

  84.730,00

  FTTH Outdoor kabl dimenzija 8.1mm x 4.6mm sa 4 vlakna. Poseduje dva FRP (Fiber Reinforced Plastics) i četiri GFR (Glass Fiber Rope) ojačanjima paralelno postavljenim koja obeđuju dobre performanse otpornosti za zaštitu vlakana. Spolja je obložen HDPE zaštitom. Specijalna otporna vlakna omogućavaju visok protok i savršen prenos komunikacije. Na kotur je namotan kabl dužine 2000 metara.

  Extralink SC/UPC duplex MM adapter

  50,00

  SC/UPC Duplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela. Dizajniran je za povezivanje multimodnih optičkih kablova.

  Fast connector SC/APC DS - zeleni

  243,92

  Brzi SC/APC konektor za FTTH. Koristi se za završavanje optičkih kablova i brzo unakrsno povezivanje, popravku kablova, različite komutacione čvorove u FTTH mrežama. Osim u FTTH mrežama, mogu se koristiti u svim optičkim mrežama gde su potrebni konektori tipa APC.

  EXTRALINK LC/UPC duplex SM adapter

  92,17

  LC/UPC Dimplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  Extralink SFP+AOC 10G Cable 5m

  5.850,00

  10G SFP+ AOC kablovi pružaju idealno alternativno rešenje za SFP+ bakrene kablove sa direktnim spajanjem (DAC) i SFP+ primopredajnike kratkog dometa, istovremeno obezbeđujući poboljšani integritet signala, izuzetnu cenu i vrednost performansi. Njihov dizajn omogućava veliku brzinu prenosa podataka i nisku potrošnju energije.

  EXTRALINK SC/UPC SIMPLEX ADAPTER BLUE

  21,00

  SC/UPC Simplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih patch panela.

  Adapteri, kablovi

  Filter by:

  Clear All
  Min: 20,00 din. Max: 84.730,00 din.
  din.20 din.84730