Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  O nama

  Sampro Samardžić & Son u oblasti kompjutera i informacionih tehnologija deluje gotovo punih 20 godina. Sedište firme se od osnivanja nalazi u centru Zemuna, a mreža stalnih saradnika pokriva sve veće centre u Srbiji. 
  Godine predanog rada omogućile su da “Sampro” postane zaokružen sistem koji obuhvata zastupanje i uvoz, projektovanje i proizvodnju, programiranje i softver, veleprodaju i maloprodaju, održavanje i servis… ukratko - sve najvažnije segmente vezane za računare i posebno veoma aktuelnu POS opremu. 
  Na našoj referentnoj listi danas se nalaze imena svih većih firmi, ustanova i institucija u našoj zemlji, a na tenderima inostranih naručilaca i donatora svoje poverenje su nam poklonili mnogi - od veoma ugledne BRA Agencije, preko Svetske Banke, do Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju - OSCE. 
  Sa POS opremom koju zastupamo i distribuiramo širom naše zemlje i ne znajući susrećete se svakodnevno - prilikom posete bilo kom od najvećih prodajnih lanaca kod nas. Ali osim u velikim samoposlugama „Delta“, “Maxi“, „Merkator“, „Idea“ ili u tržnim centrima poput beogradskog „Ušće“, naše uređaje videćete i u bezbroj malih „prodavnica na uglu“ u svom kraju. 
  U želji da programe koje zastupamo što više približimo današnjim uslovima kupovine u poslednjih 2 godine posebnu pažnju poklanjamo razvoju saradnje sa sindikalnim organizacijama i razvoju tzv. On-Line ili jednostavnije – Internet kupovine. Podrazumeva se da Vam izabrana roba može biti dostavljena na vrata stana ili kuće bilo kojom brzom poštom, kao i da je možete preuzeti lično u Njegoševoj 19, Zemun, svakog radnog dana od 08:30 do 16:30, odnosno subotom od 10:00 do 15:00 časova. 

  Zahvaljujemo se na vremenu koje ste odvojili da se upoznate sa nama. 
  Dobrodošli!

   

  SAMPRO APR