Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  LAN mreža

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Ubiquiti Power supply 24V 1A Gigabit with PoE integrated, POE-24-24W-G

  20,98

  Elektrostatičko pražnjenje (ESD) je vodeći uzrok kvarova uređaja na otvorenom. Možete efikasno da se zaštitite od ESD oštećenja korišćenjem uzemljenog Ubiquiti PoE adaptera.

  Takođe, PoE adapteri prižaju zaštitu od prenapona. 

   

  Ubiquiti USW-48-PoE Gen2 UniFi Switch

  972,73

  Ubiquiti USW 48 PoE Gen2 je upravljiv svič sa 48 GbE RJ45 portova (32 PoE+ porta) i 4 SFP porta. Multifunkcionalni svič pruža gigabitne veze Ethernet uređajima dok podržava giganitne optičke uplink funkcije za mreže u okviru korporacije. Sadrži obiman paket L2 protokola, uključujući režime rada specifične za port (switching, mirroring, aggregate), i poseduje 1,3-inčni LCM ekran u boji osetljiv na dodir koji koncizno prikazuje ključne sisteme i uvide u vezu. Može se vršiti monitoring ili konfiguracija sa bilo kog mesta pomoću moćne, intuitivne web aplikacije UniFi Network i mobilne aplikacije.

  MikroTik CRS310-1G-5S-4S+IN

  286,05

  MikroTik CRS310-1G-5S-4S+IN predstavlja netFiber 9 verziju sviča za unutrašnju implementaciju sa SFP, SFP+ i Gigabit Ethernet portovima. Karakteriše ga moćan procesor - ARM v7, 256MB RAM, četiri SFP+ porta i napredan Marvell switch-chip. Gigabitni port pruža punu brzinu prenosa, kao i napajanje (PoE). Montaža u rek (1U).

  MikroTik CRS318-1Fi-15Fr-2S-OUT, netPower 15FR

  218,86

  MikroTik netPower svič je sastivni deo GPEN koncepta - pruža brzinu i raznovrsno optičko umrežavanje uz prednosti Ethereneta. Jednostavan za implementaciju i savršen za svakog ISP-a.
  netPower 15FR ima 15 reverznih PoE portova. Ethernet port 15 može da napaja druge PoE uređaje sa istim naponom koji je primenjen na samu jedinicu. Postoje dva SFP porta za optičko povezivanje. Spoljno kućište vam omogućava instalaciju u svim vrstama okruženja.

  Logilink Konektor RJ45 Cat.5e Modular Plug, 100 kom.

  26,65
  - Cat.5e modularni utikači, 8p8c
  - Pozlaćeni kontakti
  - Za pun presek
  - Za okrugle kablove
  - Pakovanje: 100 konektora

  MikroTik CCR1009-7G-1C-PC

  707,67

  Nova ažurirana revizija CCR1009. Nema prekidačkog čipa - uređaj sada sadrži samo potpuno nezavisne Ethernet portove, svaki sa direktnom vezom na CPU, omogućavajući da se prevaziđe prethodno deljeno ograničenje od 1 Gbit iz portova preklopnih čipova i iskoristi puni potencijal procesora snage procesora na tim portovima.
  Uređaj poseduje 7 gigabitnih Ethernet portova, Combo port - gigabitni SFP i Ethernet port. Devetojezgarni procesor, 1GB RAM memorije i mogućnost redundantnog napajanja.

  Ubiquiti U-POE-AT Gigabit PoE Injector for U6-LR, 48V/0.65A

  23,41

  PoE Adapter U-PoE-AT isporučuje do 30W PoE UniFi U6-LR i ostalim PoE uređajima. PoE adapteri su veoma pouzdani i kada se koriste sa Ubiquiti TOUGHCable™, obezbeđuju uzemljenje i zaštitu od prenapona kako bi se zaštitili od elektrostatičkog pražnjenja (ESD).

  Ubiquiti U-POE-AF Gigabit PoE Injector for U6-Lite, 48V/0.32A

  13,69

  PoE Adapter U-PoE-AF isporučuje do 15W PoE UniFi U6-Lite i ostalim PoE uređajima. PoE adapteri su veoma pouzdani i kada se koriste sa Ubiquiti TOUGHCable™, obezbeđuju uzemljenje i zaštitu od prenapona kako bi se zaštitili od elektrostatičkog pražnjenja (ESD).

  Secomp Value UTP PatchCord Cat6/Cl.E, plava, 1.0m

  0,89

  Patch kabal za mrežne veze između uređaja. Kabal uporednog para sa RJ-45 konetkorima na obe strane.