Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Fiber oprema

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Extralink SC/UPC duplex MM adapter

  46,58

  SC/UPC Duplex adapter je sastavna komponenta optičke mreže. Napravljen je sa velikom preciznošću i akcentom na kvalitet. Adapter se koristi za povezivanje kablova i kao komponenta optičkih svičeva. Dizajniran je za povezivanje multimodnih optičkih kablova.

  Extralink Patchcord SM LC/UPC-SC/APC DUP 3.0mm, 1m

  362,88

  Patchcord (spojni kabl) single-mode dužine 1 metar, prečnika kabla 3 mm, koji se završava LC/UPC-SC/APC konektorima, koristi se za mrežno povezivanje optičke opreme kao što su svičevi ili konverteri. Patchcordovi se takođe široko koriste u FTTH mrežama za povezivanje uređaja tipa OLT i ONU/ONT.

  Extralink Patchcord SC/UPC-SC/UPC MM 50/125 Duplex 3.0MM 3.0m

  518,40

  Patchcord Multi-mode dužine 3 metara, prečnika 3 mm, sa SC/UPC-SC/UPC konektorima za povezivanje mrežne optičke opreme poput svičeva i konvertera. Koriste se u FTTH mrežama za povezivanje uređaja poput OLT i ONU/ONT.

  Extralink Patchcord SC/UPC-SC/UPC MM 50/125 Duplex 3.0MM 2.0m

  424,15

  Patchcord Multi-mode dužine 2 metra, prečnika 3 mm, sa SC/UPC-SC/UPC konektorima za povezivanje mrežne optičke opreme poput svičeva i konvertera. Koriste se u FTTH mrežama za povezivanje uređaja poput OLT i ONU/ONT.

  Extralink Patchcord SC/UPC-SC/UPC MM 50/125 Duplex 3.0MM 1.0m

  379,38

  Patchcord Multi-mode dužine 1 metar, prečnika 3 mm, sa SC/UPC-SC/UPC konektorima za povezivanje mrežne optičke opreme poput svičeva i konvertera. Koriste se u FTTH mrežama za povezivanje uređaja poput OLT i ONU/ONT.

  Extralink GRANT Outdoor Round FTTX Closure 2 Trays 24 Core Mufa

  3.751,38

  Extralink Grant Closure je nezamenljiva oprema koja se koristi za povezivanje kablova sa optičkim vlaknima. Pruža zaštitu od uticaja vlage na optička vlakna tako da se može ugraditi u podzemne kablovske kanale, nosače kablova i nadzemna rešenja. Uključeni fiber optički nosači daju mogućnost postavljanja 24 vlakna za spajanje. Nosači za montažu obezbeđuju da je kabl bezbedno zahvaćen i istovremeno sprečava da isklizne. Tri okrugla porta i jedan ovalni port omogućavaju umetanje optičkih kablova magistrale uz obezbeđivanje adekvatne nepropusnosti pomoću skupljajućih navlaka.

  Extralink 12-colours Pigtails SC/UPC G.652D

  1.118,66

  Pigtail Extralink sa SC/UPC konektorom je napravljen na jednomodnom G.652D vlaknu, koje je namenjeno FTTx tehnologiji. Ovo vlakno karakteriše smanjen radijus savijanja, bez povećanja slabljenja. Ovo je veoma važna karakteristika prilikom izgradnje FTTx mreža zbog velikog broja promena smera optičkih linija i zbog male veličine ormara i razvodnih kutija.

  Extralink 1:8 PLC Splitter SC/UPC 900um, 1.5m

  1.213,81

  Splitter PLC sa simetričnom distribucijom snage 1:8 sa ulaznim i izlaznim konektorima. Kompaktno kućište čelične kutije omogućava jednostavnu ugradnju u prekidače i spojnice sa optičkim vlaknima. Splitter je izgrađen na tankom kablu od 0,9 mm, što ga čini lakim za ugradnju u razne vrste organizatora. Proizvod je upakovan u blister pakovanja kako bi se sprečilo zaplitanje kablova.

  Ubiquiti UF-AE - fiber to ethernet converter

  4.779,62

  UFiber Active Ethernet je 1 Gbps fiber-to-copper medijski konverter koji omogućava ISP-ovima da isporuče aktivna vlakna u prostorije korisnika i povežu ih sa pristupačnom SOHO mrežnom opremom kojoj nedostaju SFP portovi. Njegov kompaktan dizajn omogućava da se UF-AE diskretno integriše u svako okruženje.