Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Video nadzor

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Foscam dozna FAB99

  2.990,00

  Foscam FAB99 vodootporna razvodna kutija, za upotrebu sa G4P, G4EP, FI9912P, FI9912EP, FI9800E, FI9900E i FI9800KSE.

  Foscam NVR FN8108HE

  21.490,00

  Foscam kamera G4C, bela

  15.490,00

  Foscam G4C Starlight kamera je spoljna nadzorna kamera sa senzorom zvezdane svetlosti. Kamera dolazi sa dodatnim reflektorima koji osvetljavaju područje. Sa ovim reflektorima možete uplašiti neželjene posetioce. G4C snima video kada detektuje kretanje.
  Najveća prednost kamere sa zvezdanim svetlom u poređenju sa običnom spoljnom kamerom je ta što daje slike svetlih boja čak i u gotovo mraku. Tako možete da vidite slike visokog kvaliteta u punoj boji u okruženjima sa slabom osvetljenošću bez upotrebe dodatnih reflektora ili IR LED dioda. Ova kamera od 4MP nudi 4 režima za prebacivanje, koji se mogu podesiti prema vašim željama. Ako vam nije potrebno dodatno osvetljenje, idite na aplikaciju Foscam da biste prebacili kameru na crno-belo noćno gledanje, ako su okolna svetla dovoljna, takođe možete izabrati da isključite režim dodatnog osvetljenja ili možete izabrati 4. automatski režim, veoma je pametan koji će automatski uključiti reflektor kada se otkrije sumnjiva radnja, praveći svoj alarmni video u boji noćnog vida, ostatak vremena gledanje je crno-beli noćni vid.

   

  Foscam kamera X4, bela

  6.990,00

  Ova kućna sigurnosna kamera dolazi sa rezolucijom od 4 MP (2560 x 1440), snima oštre i jasne slike, a VDR tehnologija pomaže u ispravljanju odsjaja ili tamnih tačaka na slici.
  Radi sa 2,4/5GHz Dual-Band bežičnom mrežom, opseg od 2,4GHz vam daje duži domet pokrivanja, dok opseg od 5GHz nudi više kanala za koje je manje verovatno da će biti ometani.
  Pored detekcije pokreta i zvuka, sa Foscam novom inteligentnom tehnologijom prepoznavanja ljudi, može da detektuje samo ljudske aktivnosti, eliminišući „lažne uzbune“ izazvane letećim insektima, kućnim ljubimcima u pokretu ili drugim objektima, i slanje obaveštenja na vaše uređaje kada se možda pojavi otkrivena opasnost. Bićete upozoreni samo za trenutke koji su najvažniji i doživećete ličnu i svrsishodniju bezbednost doma.
  Dostupan poziv sa jednim dugmetom. Porodice mogu da upućuju telefonski poziv vašoj aplikaciji preko dugmeta na vrhu kamere.

  Foscam kamera X3, bela

  5.990,00

  Ova kućna sigurnosna kamera dolazi sa rezolucijom od 3MP i pruža slike visoke definicije. Neometano obezbeđenje, bez obzira danju ili noću.
  Bežična kamera podržava dvosmernu audio komunikaciju zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku.
  Pored detekcije pokreta i zvuka, sa Foscam novom inteligentnom tehnologijom prepoznavanja ljudi, može da detektuje ljudske aktivnosti, eliminišući skoro sve 'lažne alarme' izazvane letećim insektima, pokretnim kućnim ljubimcima ili drugim objektima i slanjem obaveštenja vašim uređajima kada se otkrije opasnost . Bićete upozoreni samo za trenutke koji su najvažniji i doživećete ličnu i svrsishodniju bezbednost doma.

  Foscam kamera R4M, bela

  12.990,00

  4MP super HD video kvalitet
  Ova kućna sigurnosna kamera dolazi sa rezolucijom od 4MP, snima oštre i jasne slike, a VDR tehnologija pomaže u ispravljanju odsjaja ili tamnih tačaka na slici.
  Radi sa mrežom od 2,4 GHz i 5 GHz, što nudi znatno bolju vezu u smislu stabilnosti, brzine i manje zagušenja povezanih internet uređaja.
  Sa ovom tehnologijom će se detektovati samo ljudske aktivnosti, eliminišući „lažne uzbune“ letećih insekata ili kućnih ljubimaca koji se kreću. Dobićete obaveštenja kada se otkrije moguća opasnost.

  Video nadzor

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.290,00 din. Max: 125.001,00 din.
  din.1290 din.125001