Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Uslovi korišćenja

  Pažnja

  Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Sampro internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). Sampro zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

  Sadržaji objavljeni na internet Sampro sajtu, vlasništvo su Sampro Samardžić & Son i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

  Cookies (kolačići)

  Ovaj sajt koristi takozvane kolačiće u cilju poboljšanja usluge i lakšeg korišćenja delova finkcionalnosti sajta. Prihvatanjem uslova korišećenja prihvatate korišćenje kolačića na Vašem računaru.

  Ovu opciju uvek možete isključiti na Vašem web pretraživaču.

  Detaljnije o kolačićima i Vašim pravima možete pročitati na stranici "privatnost podataka" čiji se link nalazi na kraju ovog teksta.

   Kada koritite naš internet sajt nije dozvoljeno da:

   Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dotupnog sadržaja

  Objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima.

  Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu

  Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije

  Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem

  Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja

  Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

  Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.

   Molimo Vas da razumete da uslove o korišćenju donosimo u cilju zaštite kompanije  “SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON” d.o.o. Beograd, kao i zaposlenih. Osim o zaštiti parava naše kompanije mislimo i na zaštitu Vaših prava.

  Detalje o zaštiti Vaših prava možete pogledati u dokumentu:
  PRIVATNOST PODATAKA