Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Privatnost podataka

  Lični podaci
  Vaši lični podaci se koriste u svrhu poboljšanja naših usluga, slanja robe na adresu, primanje obaveštenja o željenim proizvodima, akcijama...
  Detalje o načinu upotrebe Vaših podataka, kao i o Vašim pravima možete pročitati u nastavku teksta "Politika privatnosti"
   
  Vaše pravo na privatnost
  U svakom trenutku možete pregledati ili obrisati Vaše podatke na našem portalu, ukoliko mislite da je ugožena Vaša privatnost ili iz bilo kog drugog razloga.
   
   Vaše podatke možete pogledati ili obrisati na:
  ili slanjem maila na:
  marketing@sampro.rs
   
   Politika privatnosti
   
   Pravila o zaštiti privatnosti

  Privredno drušvo “SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON” d.o.o. Beograd  (u daljem tekstu "Društvo") se bavi veleprodajom i maloprodajom računara, računarskih komponenti, kućnih uređaja, IT opreme, POS & Auto ID opreme , i pokretač web servisa www.sampro.rs. U ime društva  “SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON” d.o.o. Beograd, zahvaljujemo se na Vašoj poseti našem web servisu, kao i na Vašem interesovanju za našu kompaniju i ponude. Ozbiljno shvatamo zaštitu Vaših podataka o ličnosti zato želimo da osiguramo Vaše podatke na www.sampro.rs 

   U nastavku ćemo Vas informisati o podacima koje prikupljamo prilikom Vaše posete našem web servisu te ćemo Vam objasniti načine obrade Vaših podataka. Ako naš web servis sadrži linkove koji Vas vode na neke druge web stranice, na tim se stranicama naša Pravila o zaštiti privatnosti ne primenjuju. Prihvatanje ovih Pravila o zaštiti privatnosti znači prihvatanje prikupljanja, obrade i korišćenja Vaših podataka o ličnosti od strane Društva, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i uključuje uslove navedene u ovom dokumentu.

   

  Rukovalac

   Rukovalac je odgovoran za obradu Vaših podataka o ličnosti, odlučuje o njihovoj svrsi i nameni. Rukovalac je:
  SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON d.o.o.
  Njegoševa br. 19, Zemun
  Beograd
  Republika Srbija
  Kontakt broj: 011 307 50 60
  E-adresa: office@sampro.rs

   

   Kontaktni podaci osobe odgovorne za zaštitu podataka o ličnosti 

  Odgovorno lice za zaštitu podataka o ličnosti (DPO – Data Protection Officer) u ime SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON d.o.o. je

  Rukovodilac marketinga

  e-mail: marketing@sampro.rs

   Ako se protivite tome da SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON d.o.o. obrađuje ili koristi Vaše lične podatke, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, možete poslati zahtev za opoziv pristanka u bilo koje vreme kao I da opoziv pristanka ne utiče na dopuštenost obrade na osnovu pristanka pre opoziva na Email adresu:

  marketing@sampro.rs

   

   Vaša Prava

  Saglasno članu 23 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti rukovalac je dužan da u trenutku prikupljanja podataka o ličnosti tom licu pruži I sledeće informacije:

  • Kontakt podatke rukovaoca ili njegovog predstavnika
  • svrhu nameravane obrade I pravnu osnovu za obradu,
  • postojanje pravnog interesa rukovaoca – društva,
  • rok čuvanja podataka
  • o pravu da se od rukovaoca zahteva pristup, ispravka i brisanje podataka o ličnosti
  • pravo na prigovor kao i pravo na prenosivost podataka
  • postojanje prava na opoziv pristanka
  • pravo da se podnese pritužba Povereniku
  • prigovor društvu možete podneti na email adresu:

  marketing@sampro.rs

   

   Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

  Bulevar kralja Aleksandra 15

  Beograd 11120, Srbija

  e-adresa: office@poverenik.rs

   

    Kada, zašto i kako prikupljamo Vaše podatke

   Kako bismo mogli uspešno izvršavati svoje usluge i obaveze prema Vama, moramo prikupiti, obraditi i sačuvatii, a ponekad i podeliti uz Vašu saglasnost Vaše podatke o ličnosti. U ispod prikazanoj tabeli možete videti koji su nam podaci potrebni za koju svrhu. Takođe, možete videti pod kojima uslovima delimo vaše podatke s trećim licima.
  Podaci o ličnosti su podaci pomoću kojih se može, direktno ili indirektno, stupiti u kontakt sa Vama, poput Vašeg imena i prezimena, adrese, broja telefon, adresa ili elektronska adresa.
  Molimo Vas da podelite s nama samo one podatke o ličnosti koji su nam stvarno neophodni. S obzirom na to da Vam želimo osigurati jasan pregled podataka, prikazujemo Vam informacije o obradi podataka u obliku tabele. Takvo postupanje je transparentno, razumljivo i lako dostupno.

   

  Podaci o ličnosti koje koristimo prilikom Vaše posete našoj web stranici

   Kada otvorite našu web stranicu da biste dobili inspiraciju za vašu sledeću narudžbinu, ali se ne registrujete, prikupljamo sledeće podatke:

  Podatak

  Objašnjenje

  Informacije o vezi

  Vreme poseta stranice, datum, vreme zadržavanja na stranici, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostali podaci o procesu.

  Ove informacije prikupljamo radi sveobuhvatnog prikaza naših usluga I proizvoda. Za obradu podataka o ličnoti koristimo samo neophodne podatke koje obrađujemo u skladu sa zakonom.

   

  Podaci o ličnosti koje prikupljamo prilikom poseta našoj stranici i registraciji 

   Kod prikupljanja Vaših podataka o ličnosti prikupljano samo neophodne podakte. U slučaju da ne želite samo da posetiti naš web servis, već želite da se ulogujete i vidite svoje prethodne narudžbine, obrađivaćemo sledeće:

  Podaci

  Objašnjenje

  Pristup podacima

  Korisničko ime, korisnički ID, lozinka

  Podaci o vezi

  vreme, datum i trajanje korišćenja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, drugi podaci o procesu

  Podaci o komunikaciji

  komentari, ocene, odgovor na komentare, komunikacija ostvarena na našem servisu

  Druge informacije

  podaci koje dobrovoljno delite s nama koristeći naš web servis u ili aplikaciju, ali i podaci dobiveni iz društvenih mreža ili drugih javnih baza podataka (npr. korisnički ID s drugih platformi)

   U slučaju da s nama podelite podatke o ličnosti drugog lica, za to morate imati prethodni pristanak tog lica. Dužni ste obavestiti to lice čije podatke delite o načinu obrade podataka o ličnosti koji je u skladu s našim Pravilima o zaštiti podataka o ličnosti u skladu sa zakonom.

   

   Podaci o ličnosti koje obrađujemo kada posetite našu stranicu, registrujete se i pošaljete svoju narudžbinu

  Ako želite da koristite sve mogućnosti naše web aplikacije, neophodno je da se ulogujete putem svog korisničkog naloga, nakon čega ćete moći izvršiti narudžbinu. Vrsta prikupljenih podataka zavisi od podataka koje sa nama podelite. Kako bismo mogli uspešno obraditi Vašu narudžbinu, potrebno je da ispunite “obavezna polja” predviđena za osnovne podatke. Bez tih podataka ne možemo ispuniti Vašu narudžbinu. U polja koja nisu označena kao obavezna, ne morate upisivati tražene podatke. Ipak, ako se odlučite sa nama podeliti takve podatke, pomoći ćete nam u poboljšanju naše usluge. Osnovne podatke koje prikupljamo su sledeće:

  Podaci

  Objašnjenje

  Informacije o korisničkom nalogu (potrebne za uslugu dostave)

  ime, prezime, naziv društva (neobavezno), adresa ili sedište, broj telefona i/ili e-adresa

  Lični podaci

  korisničko ime, korisnički ID, lozinka, nivo korisnika

  Podaci o komunikaciji

  komentari, ocene ili komentari, komunikacija putem e-poruka

  Podaci o vezi

  vreme, datum i trajanje korištenja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, drugi podaci o procesu

  Informacije o uređaju

  ID uređaja, operativni sistem i odgovarajuća verzija ili drugi prepoznavatelji uređaja, geolokacijski podaci

  Informacije o narudžbini

  istorija naručivanja

  Druge informacije

  podaci koje dobrovoljno delite sa nama koristeći našu stranicu, aplikaciju i sl.

   

  Svrha i pravni osnov

  Vaše podatke prikupljamo kada je to potrebno. Prikupljanje podataka o ličnosti potrebno je kako bismo Vam mogli pružiti uslugu našeg web servisa. Podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu sa zakonskim I podzakonskim aktima Republike Srbije. Pristanak lica čiji se podaci obrađuju, poštovanje zakona i legitimni interes rukovaoca je pravni osnov prema kome vršimo obradu podataka o ličnosti, o čemu možete saznati u niže prikazanoj tabeli:

  Šta je svrha

  Zašto obrađujemo podatke u ovu svrhu

  Proces naručivanja i dostave

  Vaši se lični podaci obrađuju i tokom naručivanja. Kad šaljete svoju narudžbinu, u zavisnosti od toga jeste li registrovan korisnik ili gost web servisa, obrađuju se podaci o Vašem korisničkom nalogu. Narudžbinu šaljemo , a zatim proveravamo je li uspešno izvršena dostava.

  Kategorije podataka o ličnosti:

  Pristup podacima

  Informacije o nalogu

  Podaci o vezi

  Podaci o komunikaciji

  Informacije o uređaju

  Informacije o narudžbnii

  Ostale informacije

  Pravna osnova:

  Kako bismo Vam osigurali dostavu i kako bismo kontaktirali naše partnere moramo imati Vaše lične podatke (ispunjenje ugovora).

  Sigurnost i zaštita

  Želimo Vam ponuditi najbolju moguću uslugu zbog čega nam je stvarno važan odnos sa Vama. Kako bismo zaštitili Vas i našu uslugu, i izbegli potencijalne rizike, moramo prikupiti podatke o ličnosti. Takođe, Vaše podatke obrađujemo u skladu sa zakonom i obaveštavamo Vas o pravilima o zaštiti podataka o ličnosti koja su Vam dostupna na sajtu rukovaoca, odnosno društva.

  Vrste podataka o ličnosti:


  podaci o vezi


  podaci o pristupu


  Pravni osnov:

  Dužni smo, u skladu sa zakonom, zaštititi Vaše podatke o ličnosti na odgovarajući način i u Vašem i u našem interesu je zaštita Vas i našeg društva što predstavlja naš legitimni interes.

   

  Dalja obrada podataka zavisna od našeg legitimnog interesa

   Vaše podatke o ličnosti obrađujemo jer imamo legitimni interes. Obrade podataka koje su opisane ispod u tekstu predmet su četverostranog testiranja koje služi osiguravanju Vaših prava i sloboda. Kao deo četvorostranog testa, najpre se proverava da su prikupljeni podaci (1. Test podatka o ličnosti) podaci o ličnosti. Zatim se testira je li svrha zakonita (2. Test svrhe) i jesu li lični podaci koji će biti prikupljeni u skladu s principima prikupljanja podataka (3. Test nužnosti). Na samom kraju testiramo i ravnotežu interesa (4. Test ravnoteže). Ako procenimo da možemo osigurati zaštitu Vaših podataka od bilo kakvog rizika, mi ćemo ih obraditi na pravnoj osnovi legitimnog interesa. Takve obrade uključuju:

  Obrade na osnovu legitimnog interesa

  Objašnjenje

  Reklamiranje

  Ponude s vaučerima, popustima i promocijama kao i upitnike i istraživanja u svrhu poboljšanja naše usluge, slat ćemo Vam putem e–maila. Uvek možete prekinuti obradu svojih podataka u svrhu reklamiranja. Ako želite prekinuti obradu svojih podataka u svrhu reklamiranja ili te zanimaju dodatne informacije možete nam poslati e-mail na: marketing@sampro.rs

  E-mail marketing

  Naš je cilj sprečiti generički newsletter i nekontrolirane marketinške mere. Upravo zato biramo modele prilagođene Vašim interesima i kontaktiramo Vas samo onda kada verujemo da bi Vam se određena informacija mogla svideti. Ako želite prekinuti obradu svojih podataka u svrhu reklamiranja ili Vas zanimaju dodatne informacije možete nam poslati e-mail na: marketing@sampro.rs

  Utisci

  U slučaju negativnog utiska korisnika upućen , na kvalitet usluge dostave, određeni podaci (ime korisnika i broj telefona) dostavljamo partnerima , sa ciljem rešavanja primedbe upućene . Partner obrađuje podatke na osnovu legitimnog interesa. 

  Merni podaci

  Kako bismo poboljšali sopstvenu uslugu prikupljamo različite merne podatke koje ne možemo dodeliti niti Vama niti Vašem profilu. Takvi nam podaci pomažu u poboljšanju reklamiranja.

  Spajanje i preuzimanje, promena vlasnika

  Ako dođe do spajanja s drugom kompanijom ili do preuzimanja naše kompanije, toj ćemo kompaniji preneti Vaše podatke. Naravno, traži ćemo od kompanije da obradu tvojih podataka uskladi s Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti.

  Ostale informacije

  Ako dobrovoljno odlučite s nama podeliti informacije koje nisu obavezne, pomažete nam u poboljšanju naše usluge. Reč je o podacima koje nam pružaš prilikom poseta našem web servisu, koristeći našu aplikaciju, ali i putem drugih izvora poput društvenih mreža ili drugih javnih baza podataka (npr. korisnički ID na drugim platformama)

   

  Pravo na brisanje podataka o ličnosti

   Rok obrade podataka je najduže dve godine.
  Lice na koje se podaci odnose ima parvo da se njegovi podaci o ličnosti izbrišu od strane rukovaoca.
  Rukovalac je dužan da podakte iz stava 1 izbriše kada podaci više nisu neophodni za ostvarivanje svrhe zbog koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni:
  • kada lice na koje se podaci odnose je opozvalo pristanak na osnovu koga se obrada vršila
  • lice na koje se podaci odnose je podnelo prigovor na obradu.


  Ako je rukovalac javno objavio podatke o ličnosti njegova je obaveza da prilikom brisanja podataka preduzme sve razumne mere u tehničkom smislu u skladu sa dostupnom tehnologijom u cilju obaveštavanja drugih rukovaoca koji te podatke obrađuju da je lice na koje se podaci odnose podnelo zahtev za brisanje svih kopija ovih podataka, odnosno elektronskih veza prema tim podacima.
  Lice na koje se podaci odnose podnose zahtev za brisanje rukovaocu.
  Obaveštavamo Vas da ćemo Vaš korisnički nalog izbrisati ako je neaktivan više od deset godina bez obzira što niste podneli zahtev o brisanju. Prethodno ćemo Vas obavestiti mejlom na adresu na kojoj ste registrovani o nameri da brišemo nalog.

   

   Pravo na prenosivost podataka

  Obaveštavamo Vas o uslovima prenosivosti podataka. Lice na koje se podaci odnose ima pravo da njegove podatke o ličnosti koje je prethodno dostavio rukovaocu primi od njega uobičajeno korišćenom I elektronski čitljivom obliku I ima pravo da ove podatke prenese drugom rukovaocu bez ometanja od strane rukovaoca kojem su ti podaci bili dostavljeni ako je obrada zasnovana na pristanku lica ili na osnovu ugovora a pod uslovima I na način propisan zakonom.
  Ostvarivanje prava iz prethodnog stave ne može štetno uticati na ostvarivanje prava I sloboda drugih lica.
  U prikazanoj tabeli informišemo Vas o svim našim primaocima podataka te o razlozima prenošenja Vaših podataka o ličnosti:
  Radi pribaljanja potrebnih obaveštenja od strane spoljnih pružaoca usluga, po Vašem zahtevu, prenosimo Vaše podatke uz Vašu saglasnost.

   

  Primaoci podataka

  Razlozi

  Spoljni pružaoci usluge

  Članovi/zaposleni društva SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON d.o.o.  komuniciraju sa spoljnim pružaocima usluga. Spoljni pružaoci usluga podstiču naše poslovne aktivnosti procenom i poboljšanjem naših marketinških kampanja, omogućavanjem personalizovanog reklamiranja, IT rešenjima te sigurnim proverama (prepoznavanje i uklanjanje grešaka).

  Ostale informacije

  Podaci koje nam pružate dobrovoljno dok koristite web stranicu, aplikaciju ili srodne aktivnosti, ali i iz drugih izvora kao što su društveni mediji ili druge (javne) baze podataka (npr. User-ID drugih platformi)

     

   

  Prenos uz primenu odgovarajućih mera zaštite

   Rukovalac I obrađivač mogu da prenesu podatke o ličnosti, u drugu državu, na osnovu Vaše saglasnosti saglasno uslovima iz člana 65. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

  Smatra se da je obezbeđen primereni nivo zaštite I ako je sa drugom državom ili međunarodnom organizacijom zaključen međunarodni sporazum o prenosu podataka o ličnosti.

  Podaci se ne mogu prenositi ukoliko se država, delovi njene teritorije, ili jednog ili više sektora delatnosti u tim državama za koje se smatra da nije obezbeđen primarni nivo zaštite nalaze na listi država koje objavljuje Vlada.

   

  Informacije o kolačićima

   Definicija kolačića i koje kolačiće koristimo:

  Kako bi posete našem web servisu i/ili aplikaciji bio što atraktivniji te kako bismo optimizovali korišćenje nekih funkcija, koristimo tzv. kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke sačuvane na tvojim uređajima. Neki kolačići se brišu nakon isteka sesije pretraživača, odnosno nakon zatvaranja tvog pretraživača (tzv. kolačići sesije). Ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima te pomoću njih možemo prepoznati pretraživača prilikom Vaše sledeće posete na naš web servis (trajni kolačići). Na svom pretraživaču možete odabrati opciju da Vas informišu o postavkama kolačića te da sami donosite odluku o tome hoćete li prihvatiti ili zabraniti kolačiće u specifičnim situacijama ili pri svakoj poseti web stranici. Blokiranje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše stranice ili aplikacije.

   

  Koje kategorije kolačića postoje

   Neophodni kolačići su potrebni jer Vam omogućuju navigaciju i korišćenje web servisa i svih njegovih funkcija. Bez ovih kolačića ne može se garantovati funkcionalnost web servisa. Funkcionalnost web servisa uključuje sve radnje na web servisu (npr. unos teksta) pa čak i navigaciju po web stranici.
  Funkcionalni kolačići omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (npr. korisničko ime, jezik ili lokacija) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Ovi kolačići prikupljaju anonimne informacije i ne mogu pratiti tvoje korake na drugim web stranicama.
  Izvedbeni kolačići prikupljaju informacije o korištenju web servisa - npr. koje stranice korisnik našeg web servisa najčešće posećuje i prima li ikada poruke o grešci na našem web servisu. Ovi kolačići ne obrađuju podatke o ličnosti. Ovi se kolačići koriste isključivo u svrhu poboljšanog rada stranice te u svrhu boljeg iskustva korisnika.
  Kolačići za marketinške svrhe se koriste u svrhu ciljanog reklamiranja prilagođenog korisniku i njegovim/njenim interesima. Koriste se za ograničavanje oglasa te mere učinkovitost reklamnih kampanja. Oni beleže tvoj poset web servisu.

   

  Prigovori na korišćenje kolačića

   Ako ne želite da društvo beleži informacije o Vašoj poseti na naš web servis, možete isključiti tu opciju. U slučaju da ne želite koristiti kolačiće možete isključiti tu opciju u svom pretraživaču. Ako izbrišete kolačiće ili koristite druge pretraživače moraćete ih ponovno isključiti na svakom pojedinačnom pretraživaču ili uređaju.

   

   Kolačići trećih strana

   Google AdWords

  Google AdWords kolačiće koristimo za praćenje konverzija. Google Adwords je analitički servis kompanije Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Kada pristupite našem web servisu putem Google oglasa, Google Adwords će postaviti kolačić na Vaš uređaj (“kolačić preusmeravanja”- izvedbeni kolačić). Ovaj će kolačić nestati nakon 30 dana te neće služiti za ličnu identifikaciju posetioca. Ako kolačić nije nestao prilikom poseta određenoj stranici, možemo prepoznati je li posetioc kliknuo na oglas te je li Google preusmerilo korisnika na naš web servis. Svaki oglašivač ima različite kolačiće. Iz tog se razloga kolačići ne mogu pratiti putem web stranice oglašivača. Informacije prikupljene preko kolačića koriste se za kreiranje statistike konverzije korisnika Adwordsa. Oglašivači će videti ukupan broj korisnika koji su kliknuli na njihov oglas te će videti koliko je korisnika preusmereno na označenu stranicu za praćenje konverzije. Oglašivači neće imati informacije za identifikaciju korisnika. Ako ne želite učestvovatii u procesu praćenja možete blokirati kolačiće putem postavke koja onemogućava automatske kolačiće. Možete onemogućiti kolačiće za praćenje konverzije tako da u pretraživaču, na domeni “googleadservices.com”, postavite blokiranje kolačića.

   Google Analytics

   Uz Google AdWords sarađujemo i s Google Analyticsom. To je analitički servis kompanije Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Informacije koje dobijamo putem Google Analytics kolačića govore nam o Vašem korišćenju našeg web servisa i obično se prenose i čuvaju na Google serveru u SAD-u. Na našim je stranicama aktivna opcija za IP anonimnost, tako da je IP adresa korisnika unutar država članica EU te u drugim državama koje su vezane Ugovorom o europskom ekonomskom prostoru unapred onemogućena. Samo će u izvanrednim slučajevima potpuna IP adresa biti poslana Google serveru (u SAD) gde će biti i skraćena. Google će koristiti ovu informaciju kako bi ocenio Vaše korišćenje naše web stranice, kako bi prikupljao izveštaje o Vašim aktivnostima te kako bi pratio web stranice drugih usluga. IP adresa koja je dostupna Google Analyticsu neće biti povezana s drugim Googleovim podacima. Imate opciju prekidanja čuvanja kolačića u svojim podešavanjima pretraživača, ali moramo Vas upozoriti da u ovom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije web stranice.

   Takođe, možete sprečiti Google da prikuplja i obrađuje podatke koje je proizveo kolačić prilikom Vašeg korišćenja web stranice (uključujući i Vašu IP adresu) instalacijom dodatka na pretraživač koji je dostupan na ovom linku:

  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

   

   Facebook alat za ponovno ciljanje korisnika

   Alat za ponovno ciljanje korisnika web stranice od kompanije Facebook Inc. (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA; “Facebook”) koristimo u slučaju da ste korisnik Facebooka. Ovaj alat će proizvesti neidentifikacijski kontrolni broj koji će biti poslan Facebooku na analizu u marketinške svrhe. S druge strane, mi enkriptiramo Vašu e-mail adresu te ju šaljemo Facebooku u enkriptiranom obliku. Prepoznavanjem kolačića i prenosom šifrirane informacije Facebook će Vam pružati preporuke ciljanog proizvoda u obliku personaliziranog reklamnog oglasa.

   Možete odustati od korištenja Facebook alata na poveznici:

  https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences

   

   MailChimp

   Mailchimp je platforma kompanije The Rocket Science Group, LLC za slanje promotivne elektronske pošte (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA ). Ukoliko ne želite da primate promotivnu elektronsku poštu, možete se odjaviti ovde: 

  https://sampro.us9.list-manage.com/unsubscribe

   

   Pravo izmene

  U slučaju promene zakonskih I podzakonskih akata društvo će usaglasiti pravila o zaštiti podataka o ličnosti. 

   

   Završni savet

   Zaštita Vaših podataka o ličnosti nam je od izuzetne važnosti zbog čega preduzimamo određene tehničke i organizacione mere zaštite. Molimo Vas da imate na umu da ste upravo Vi vlasnik/ca svojih podataka. Ako želite pretraživati anonimno i ne želite da mi, ili naši pružaoci usluga, obrađujemo Vaše pretraživanje, možete napraviti promene u podešavanjima svog pretraživača. U retkim će se slučajevima kreirati personalizovana referenca, ali uvek možete pretraživatii u “Incognito načinu” Google Chrome pretraživaču ili u “Privatnom načinu” Firefox preglednika.

   

  Ažuriranje i promena

   Delovi Izjave o privatnosti mogu da se menjaju ili ažuriraju. Pre upotrebe naših ponuda proverite važeću izjavu o privatnosti kako biste bili upoznati sa svim promenama ili mogućnostima ažuriranja

   

  Ažuriranje uslova korišćenja

   Zbog stalnih tehničkih i zakonskih inovacija, uslovi korišćenja moraju da se s vremena na vreme menjaju, odnosno ažuriraju. Pre svake poslovne saradnje sa nama, upotrebe naših softvera ili rada kod nas, možete se putem našeg web sajta ili pisanim zahtevom u sedištu naše kompanije upoznati  sa najnovijim izmenama i dopunama opštih uslova poslovanja i politikom o privatnosti.

   

   Zaštita prava rukovaoca

   Sav sadržaj na našim “web-sajtovima”, dokumentima ili softverskim programima, uključujući tekstove, slike i grafičke prezentacije, audio i video-datoteke, osim ako nije izričito navedeno drugačije, je naše vlasništvo. Sadržaj se ne sme koristiti u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanje, reprodukcija). Za izmene, prevode i druge obrade sadržaja neophodna je pismena saglasnost drušva SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON d.o.o. U slučaju neovlašćene povrde naših autorskih prava društvo će biti da prinnuđeno na pravnu zaštitu.

  Pravila se primenjuju od dana 24.12.2021. Važeća su bez potpisa i pečata.
  Stupanjem na snagu ovih pravila prestaje da važi Politika privatnosti od 21.07.2020. godine.

   

  RUKOVODILAC

  SAMPRO SAMARDŽIĆ & SON d.o.o. Beograd