Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Dodatna oprema

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Reyee Universal Mount Kit RG-RAP1200(P)-MNT

  47,55

  Zidni nosač za Reyee AP.

  Teltonika uninterruptible power supply, BAT120

  162,24

  BAT120 je prvo neprekidno napajanje kompanije Teltonika Networks. BAT120 je opremljen sa dva 4-pinska DC porta za ulaz i izlaz napajanja. Ulazni napon se kreće od 9V do 30V i izlaz od 12VDC kada se radi iz baterije.
  Delujući kao izvor neprekidnog napajanja, BAT120 obezbeđuje dovoljno energije iz dve 18650 Li-Io ćelije da bi kompatibilni Teltonika Networks uređaj radio do 6 sati. BAT120 ima povratnu i prenaponsku zaštitu za ulaz i 3A prekostrujnu zaštitu za izlaz kao sigurnosne karakteristike.
  Ovaj robustan i pouzdan izvor neprekidnog napajanja savršen je za aplikacije koje zahtevaju stalnu povezanost sa Teltonika Networks uređaja čak i kada dođe do nestanka struje ili fluktuacija.

  Mercku M6a Wall-mount Bracket (nosač)

  3,16

  Zidni nosač za Mercku M6 i M6a. Postavljanje WiFi rutera na uzvišenje, za razliku od ostavljanja na podu, daje ruteru jasniji vid za povezivanje sa svim vašim uređajima.
  Rezultat? WiFi indikator sa punim trakama i strimingom bez kašnjenja.

  Ubiquiti FlexHD-CM-3 ceiling mount for UniFi FlexHD Acess point

  22,60

  Dodatak za ugradnju u plafon za UniFi FLEX HD pristupnu tačku. Montirajte UAP-FlexHD na spuštenu plafonsku ploču, plafon od suvog zida ili čvrsti plafon za diskretan izgled niskog profila. Klizni držač sa navojima za zaključavanje i mehanizam za urezivanje za UAP-FlexHD čine montažu jednostavnom.

  Dodatna oprema

  Filter by:

  Clear All
  Min: €3,00 Max: €163,00
  3 163