Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Dodatna oprema

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Ubiquiti FlexHD-CM-3 ceiling mount for UniFi FlexHD Acess point

  23,98

  Dodatak za ugradnju u plafon za UniFi FLEX HD pristupnu tačku. Montirajte UAP-FlexHD na spuštenu plafonsku ploču, plafon od suvog zida ili čvrsti plafon za diskretan izgled niskog profila. Klizni držač sa navojima za zaključavanje i mehanizam za urezivanje za UAP-FlexHD čine montažu jednostavnom.

  Ubiquiti mFi MPW

  93,96

  mFi® je Machine-to-Machine menadžment sistem kompanije Ubiquiti Networks®. mFi hardverom se upravlja i nadgleda putem mFi Controller software-a.

  Ubiquiti UB-AM

  8,59

  Ubiquiti podesivi univerzalni nosač za zidove ili stubove, pružajući svestran i robustan soliton za montažu uređaja. Može da obezbedi bežičnom ili mrežnom uređaju malu visinu ili stabilnost bez ugrožavanja njegovih performansi.

  Ubiquiti ETH-SP-G2 Ethernet Surge Protector

  18,30

  Ubiquiti model ETH-SP-G2 predstavlja uređaj za zaštitu od strujnog udara. Isplativo je rešenje za zaštitu spoljašnjih Ethernet uređaja od oštećenja elektrostatičkog pražnjenja i prenapona. Pošto svi Ubiquiti® airMAX® uređaji imaju ugrađenu ESD zaštitu, dodavanje ETH-SP-G2 instalaciji pruža dodatni sloj zaštite mreži. Projektovan je da zaštiti PoE i non-PoE uređaje sa brzinom do 1 Gbps.

  Ubiquiti U-installer

  148,52

  U-Installer je koristan alat za olakšavanje instalacije airMAX CPE. Omogućava Wi-Fi povezivanje i 24V PoE napajanje za CPE, tako da možete koristiti intuitivnu UNMS Mobile aplikaciju na pametnom telefonu ili tabletu za poravnanje i konfiguraciju.

  Dodatna oprema

  Filter by:

  Clear All