Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Professional

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Eizo ColorEdge CG319X

  Pozovite za cenu
  Profesionalni monitor od 4096 x 2160 opremljen HLG-om i PQ gama krivom za uređivanje HDR video sadržaja, kao i širokom lepezom boja za prikazivanje živih slika.

  Eizo ColorEdge EV2760

  Pozovite za cenu
  EV2760 koristi 27-inčni IPS panel sa WQHD (2560 x 1440) rezolucijom, koji nudi 78% više piksela od konvencionalnih full HD (1920 x 1080) monitora. Možete lako otvoriti više prozora na ekranu za efikasno obavljanje više zadataka

  Eizo ColorEdge EV2750-BK

  Pozovite za cenu
  27-inčni ekran je u ravni sa ramom od 1 mm za potpuno ravnu površinu od ugla do ugla. Rafinirani izgled nadopunjuju mogućnost sliku po sliku, fleksibilno postolje i EIZO-ove EcoView tehnologije.

  Eizo ColorEdge CS2740

  Pozovite za cenu
  Sa 4K UHD (3840 x 2160), prostranim ekranom od 27 inča i USB Tipe-C vezom, ovaj monitor omogućava detaljno orijentisan, udoban i pojednostavljen radni tok idealan za svako kreativno polje. Bilo da se radi o fotografiji, montaži video zapisa ili dizajnu, ovaj monitor vam pruža sve što je potrebno da mašta teče dalje.

  Eizo ColorEdge CS2731

  Pozovite za cenu
  Profesionalni monitor od 2560 x 1440 opremljen najnovijim hardverom i softverom za upravljanje bojama.

  Eizo ColorEdge CG279X

  Pozovite za cenu
  Profesionalni monitor od 2560 x 1440 opremljen najnovijim hardverom i softverom za upravljanje bojama, HLG i PK gama krivom za uređivanje HDR video sadržaja, kao i širokom lepezom boja za prikazivanje živih slika.

  Eizo ColorEdge CG277-BK

  Pozovite za cenu
  ColorEdge CG277 pruža optimalnu performansu za profesionalce u području štampe, fotografije i post-produkcije.

  Eizo ColorEdge CG2730

  Pozovite za cenu
  Ovaj monitor od 27 inča daje vašoj kreativnoj strasti mogućnost da procveta u profesionalnoj fotografiji, dizajnu, štampi i postprodukciji. Odlikuje se ugrađenim senzorom za samokalibraciju za lako održavanje monitora, živim bojama reprodukovanim prema industrijskim standardima i izuzetno visokim kontrastom za stvaranje prave crne boje.

  Eizo ColorEdge CS2420

  Pozovite za cenu
  Odličnog dizajna prilagođenog korisniku i mnogih naprednih karakteristika EIZO-ove linije ColorEdge, možete uživati u kreiranju i uređivanju digitalnih fotografija, ilustracija i još mnogo toga.

  Professional

  Filter by:

  Clear All