Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Video nadzor

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Foscam kamera R2M, bela

  9.990,00

  Pogledajte više svog prostora uz jednostavno upravljanje pomicanjem i nagibanjem sa telefona. Super širok opseg rotacije olakšava praćenje kretanja dece ili kućnih ljubimaca. Panoramska pokrivenost osigurava da uljezi nemaju gde da se sakriju.

  Foscam kamera S41, bela

  10.990,00

  Reflektorska kamera je spoljna nadzorna kamera sa reflektorom koja osvetljava područje i snima video kada se aktivira njen senzor pokreta. Može se koristiti za vaše kućno dvorište, prednji trem, prilaz, baštu ili druge tamne površine.
  Noćni vid u boji: sa ugrađenim belim LED i IR LED, Foscam reflektorska kamera ima odličnu sliku noćnog vida. Kada je belo svetlo uključeno, videćete slike noćnog vida u boji. Nikada nećete propustiti nijedan detalj, čak ni u mraku.
  Dvosmerni zvuk: Foscam reflektorska kamera S41 podržava dvosmerni zvuk, sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom. Možete komunicirati sa dobrodošlim i neželjenim gostima, bez obzira gde se nalazite.

  Foscam kamera C2M, bela

  7.490,00

  Oštar, jasan video kvalitet 1080P, koji nudi snimke visoke definicije, danju ili noću
  Zaštitite svoju porodicu uz Full HD video snimanje i uverite se da nijedan dragoceni trenutak ili detalji nisu propušteni.

  Ugrađeni IR-LED i automatski noćni vid omogućavaju vam da vidite do 8 metara (26 stopa) čak i u potpunom mraku.
  Sa ovom tehnologijom (OMRON) biće otkrivene samo ljudske aktivnosti, eliminišući „lažne uzbune“ letećih insekata ili kućnih ljubimaca u pokretu. Dobićete obaveštenja kada se otkrije moguća opasnost.
  Radi sa mrežom od 2,4 GHz i 5 GHz, što nudi znatno bolju vezu u smislu stabilnosti, brzine i manje zagušenja povezanih internet uređaja.

  Reolink Solar panel

  3.990,00

  Solarni panel koji omogućava punjenje baterija u kamerama, čime omogućava postavljanje kamera gde nije dostupna struja, a vek baterija produžava. 

  Reolink RLC-811A PoE kamera

  25.700,00

  PoE kamera, sa ugrađenom sirenom, 5x optičkim zoom-om, sa funkcijom detekcijom vozila/ljudi i Two-Way Audio funkcijom koja omogućava dvosmernu komunikaciju. 

  Reolink RLC-523WA WiFi kamera

  47.840,00

  Smart PTZ kamera sa reflektorom, noćnim snimanjem u boji, koja radi na WiFi 2.4/5 GHz.

  Ima funkciju detekcije ljudi/vozila, ugrađenu sirenu u sebi, kao i Two-Way Audio koji omogućava dvosmernu komunikaciju. Sa 360° pan & 90° tilt, i automatskim praćenjem pokreta, i 5X optičkim Zoom-om, omogućava vam da vidite svaki detalj koji vas interesuje. 

  Video nadzor

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.290,00 din. Max: 125.001,00 din.
  din.1290 din.125001