Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Video nadzor

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Foscam kamera X3, bela

  5.990,00

  Ova kućna sigurnosna kamera dolazi sa rezolucijom od 3MP i pruža slike visoke definicije. Neometano obezbeđenje, bez obzira danju ili noću.
  Bežična kamera podržava dvosmernu audio komunikaciju zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku.
  Pored detekcije pokreta i zvuka, sa Foscam novom inteligentnom tehnologijom prepoznavanja ljudi, može da detektuje ljudske aktivnosti, eliminišući skoro sve 'lažne alarme' izazvane letećim insektima, pokretnim kućnim ljubimcima ili drugim objektima i slanjem obaveštenja vašim uređajima kada se otkrije opasnost . Bićete upozoreni samo za trenutke koji su najvažniji i doživećete ličnu i svrsishodniju bezbednost doma.

  Foscam kamera R4M, bela

  12.990,00

  4MP super HD video kvalitet
  Ova kućna sigurnosna kamera dolazi sa rezolucijom od 4MP, snima oštre i jasne slike, a VDR tehnologija pomaže u ispravljanju odsjaja ili tamnih tačaka na slici.
  Radi sa mrežom od 2,4 GHz i 5 GHz, što nudi znatno bolju vezu u smislu stabilnosti, brzine i manje zagušenja povezanih internet uređaja.
  Sa ovom tehnologijom će se detektovati samo ljudske aktivnosti, eliminišući „lažne uzbune“ letećih insekata ili kućnih ljubimaca koji se kreću. Dobićete obaveštenja kada se otkrije moguća opasnost.

  Foscam kamera R2M, bela

  9.990,00

  Pogledajte više svog prostora uz jednostavno upravljanje pomicanjem i nagibanjem sa telefona. Super širok opseg rotacije olakšava praćenje kretanja dece ili kućnih ljubimaca. Panoramska pokrivenost osigurava da uljezi nemaju gde da se sakriju.

  Foscam kamera S41, bela

  10.990,00

  Reflektorska kamera je spoljna nadzorna kamera sa reflektorom koja osvetljava područje i snima video kada se aktivira njen senzor pokreta. Može se koristiti za vaše kućno dvorište, prednji trem, prilaz, baštu ili druge tamne površine.
  Noćni vid u boji: sa ugrađenim belim LED i IR LED, Foscam reflektorska kamera ima odličnu sliku noćnog vida. Kada je belo svetlo uključeno, videćete slike noćnog vida u boji. Nikada nećete propustiti nijedan detalj, čak ni u mraku.
  Dvosmerni zvuk: Foscam reflektorska kamera S41 podržava dvosmerni zvuk, sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom. Možete komunicirati sa dobrodošlim i neželjenim gostima, bez obzira gde se nalazite.

  Foscam kamera C2M, bela

  7.490,00

  Oštar, jasan video kvalitet 1080P, koji nudi snimke visoke definicije, danju ili noću
  Zaštitite svoju porodicu uz Full HD video snimanje i uverite se da nijedan dragoceni trenutak ili detalji nisu propušteni.

  Ugrađeni IR-LED i automatski noćni vid omogućavaju vam da vidite do 8 metara (26 stopa) čak i u potpunom mraku.
  Sa ovom tehnologijom (OMRON) biće otkrivene samo ljudske aktivnosti, eliminišući „lažne uzbune“ letećih insekata ili kućnih ljubimaca u pokretu. Dobićete obaveštenja kada se otkrije moguća opasnost.
  Radi sa mrežom od 2,4 GHz i 5 GHz, što nudi znatno bolju vezu u smislu stabilnosti, brzine i manje zagušenja povezanih internet uređaja.

  Reolink Solar panel

  3.990,00

  Solarni panel koji omogućava punjenje baterija u kamerama, čime omogućava postavljanje kamera gde nije dostupna struja, a vek baterija produžava. 

  Video nadzor

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.290,00 din. Max: 125.001,00 din.
  din.1290 din.125001