Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Wireless mreža

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Naziv

  Cena

  Ubiquiti UniFi U6-IW

  38.549,95

  WiFi 6 pristupna tačka na zidu sa ugrađenim PoE prekidačem.

  WiFi 6 (2.4/5 GHz bands)

  Ubiquiti U6-Extender Plug & Play Wall Outlet

  34.390,00

  UniFi6 Extender je prenosiva, plug-and-play WiFi 6 pristupna tačka koja može lako i trenutno da proširi bežičnu pokrivenost vašeg doma ili kancelarije.
  Sa svojim dvopojasnim dizajnom i ukupnom brzinom protoka od 5,3+ Gbps, U6 Extender pruža snažnu, pouzdanu konekciju neophodnu za podršku čak i mrežama sa najvećim brojem uređaja.
  Primena ove pristupne tačke je jednostavna kao i uključivanje, a njen kompaktni okvir vam omogućava da ojačate signal bez zatrpavanja prostora ili narušavanja njegove estetike.

  Ubiquiti airMAX Bullet AC Dual-Band IP67 Radio

  26.809,78

  Ubiquiti je dizajnirao airMAX AC radio za visoke performanse i jednostavnu instalaciju.
  Imate slobodu da primenite Bullet ™AC bilo gde u svetu, jer omogućava visok stepen fleksibilnosti u konfigurisanju propusnog opsega kanala.
  Bullet™ AC IP67 pokriva opsege od 2,4 i 5 GHz, pokrivajući širok spektar frekvencijskih opsega koji dobro funkcionišu i za veze na kratkim i na daljinama.
  Takođe poseduje IP67 zaštitu za pouzdano postavljanje bilo gde. Izuzetno izdržljiv, dvopojasni WiFi radio koji se lako može primeniti sa brzinom protoka od 300+ Mbps na 5 GHz.

  MikroTik Wireless Wire nRAY nRAYG-60adpair, cena po komadu

  34.990,00

  Komplet od dva unapred uparena uređaja koji ostvaruju sigurnu AES šifrovanu bežičnu vezu.
  Prepun bežični spektar ne utiče na frekvenciju od 60 GHz, tako da možete uživati u glatkoj vezi čak i u užurbanom urbanom okruženju.
  Moćni arm64 dvojezgarni CPU koji radi na 1 GHz obezbeđuje propusnost brzine žice u skoro svim veličinama paketa.
  Uključeni uređaji su unapred konfigurisani za automatsko povezivanje, jednostavno ih usmerite jedan prema drugom i uključite ih!

  MikroTik RBLTAP-2HND&R11E-LTE&LR8, LTAP LR8 LTE KIT

  58.690,00

  Unutar teškog kućišta nalazi se moćna bežična pristupna tačka od 2,4 GHz sa Gigabit Ethernet portom, ugrađenim GPS-om i dve interne LTE antene. Postoje dva miniPCIe slota – jedan se koristi za LTE modem, a drugi je popunjen gejtvej karticom koncentratora za LoRa® tehnologiju.

  Postoje tri opcije napajanja: DC priključak, PoE-in i automobilski.

  MikroTik ACGPSA

  1.290,00

  ACGPSA je samostalna aktivna GPS antena, koja radi u spektru od 1575,4 MHz. 

  Uključuje unutrašnji magnet i dvostranu traku, tako da se lako može pričvrstiti na različite površine.

  Ima dugačak kabl od 5m sa SMA konektorom, koji se povezuje na LtAP ili LtAP mini preko ACSMAUFL pigtail-a.

  Ubiquiti U6-Mesh EU

  34.560,00

  Mali, elegantan, ali izuzetno moćan Dual-Band AP sa podrškom za najnoviji Wi-Fi 6 standard 802.11ak idealan je za preduzeća i kuće. Moderan i diskretan dizajn omogućava postavljanje blizu korisnika za optimalne performanse. U opsegu od 5 GHz postiže brzine prenosa do 4.800 Mbps (4×4 MIMO), a u 2,4 GHz 574 Mbps (2×2 MIMO).

  Pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu zahvaljujući IPKS5 zaštiti. Besprekorna integracija i upravljanje sa UniFi mrežnim rešenjem.

  Mercusys Halo H80X (3-pack), AX3000 Whole Home Mesh Wi-Fi System

  31.190,00

  Sa Dual Band WiFi 6 i brzinom od 3000 Mbps i 3x gigabitna porta, halo jedinice rade zajedno kako bi imali besprekoran WiFi signal dok se krećete po svom domu.

  Pokriva do 650 m² i povezuje preko 150 uređaja. 

  Podešavanje preko MERCUSYS  aplikacije. 

  Ubiquiti LBE-5AC-XR - UISP LiteBeam AC 5 GHz XR

  40.290,00

  airMAX® LiteBeam® AC 5 GHz XR (LBE 5AC XR) je spoljna, bežična stanica namenjena uspostavljanju linkova velikih brzina za ekstremno udaljenim lokacijama, omogućavajući opsluživanje većeg broja korisnika pomoću samo jednog uređaja. Antena je pojačanja 29dBi sa InnerFeed® tehnologijom i omogućava protok preko 450Mbps u 5GHz opsegu, dok je u uređaj ugrađen GPS.